Hoe werkt het?

In plaats van eindeloos te moeten wachten op overheden en instanties, en de strijd aan te moeten gaan met ingewikkelde regelgeving, draait het Leer Garantie Plan de boel om. Eérst aan de slag en dan het geld achteraf regelen:

1 Uit de Garantie Buffer wordt het budget beschikbaar gesteld.

2 De deelnemer kan direct aan haar of zijn opleiding beginnen, of op een andere manier aan de slag.

3 Tijdens het traject kijken we naar welke beschikbare financiële regeling er past bij de persoon en hoe daarmee de kosten geheel of gedeeltelijk gedekt kunnen worden. Die kosten vloeien terug in de Garantie Buffer.

Het Driekant Fundament Bouwen

Het Leer Garantie Plan vereist een gedegen start en een continue stroom van inkomsten. Tijdens het 22-jarige jubileum van Driekant op 12 december 2018 wordt de aftrap gegeven voor de vorming van het fundament voor het Leer Garantie Plan. Om het Plan mogelijk te maken legt Driekant zelf de eerste steen in de vorm van € 25.000,- per jaar. Daarnaast kan iedereen meedoen door Driekant-bouwstenen te kopen à € 1.000,- en in variaties van een hele, een halve, een kwart en een tiende bouwsteen. Het rendement op deze stenen keren we uit in de vorm van geslaagde mensen, die een training bij Driekant met succes afronden. Is er een mooier en zinvoller rendement denkbaar?

De mens centraal, geld wordt volgend

Het Leer Garantie Plan gaat het mogelijk maken voor eenieder om mee te doen. En zonder vertragingen; direct aan de slag. De dekking van de kosten vinden we vervolgens onderweg. De deelnemer wordt hierbij zelf het vertrekpunt; wat kan iemand zelf bijdragen in middelen of natura? Wat kan zijn of haar omgeving betekenen (passende crowdsourcing)? Wat is er aanvullend nog nodig? Resultaat: minder regelwerk vooraf en het enthousiasme en de positieve energie blijven bewaard.

[paytium name=“Formulier naam” description=“Product naam” button_label=“Bestellen >”][paytium_field type=“radio” label=“CD Klassieke Muziek 1980” options=“7 voor 1 CD/14 voor 2 CD’s/21 voor 4 CD’s” options_are_amounts=“true” tax=“21” /][paytium_field type=“email” label=“Email” required=“true” /]

[paytium_field type=“name” label=“Naam” required=“true” /]

[paytium_field type=“text” label=“Adres” required=“true” /]

[paytium_field type=“text” label=“Postcode” required=“true” /]

[paytium_field type=“text” label=“Plaatsnaam” required=“true” /]

[paytium_field type=“text” label=“Land” required=“true” /]

[paytium_total /]

[/paytium]

Paytium